Damesjas Vero Moda Jose

Damesjas Vero Moda Jose

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

-25%
Laat je stijl zien met de damesjas Vero Moda Jose, getekend door het beroemde merk Vero Moda. Elegantie en moderniteit gegarandeerd!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Vero Moda Jose

Ontdek de damesjas Vero Moda Jose, een must-have van Vero Moda voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een moderne, trendy stijl. Dit jack is met zorg en oog voor detail gemaakt en combineert comfort en elegantie voor de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Het ontwerp van deze jas is zowel eenvoudig als geraffineerd, met een slanke pasvorm die je vrouwelijke silhouet verbetert. De afwerking is onberispelijk, een bewijs van de expertise van het merk Vero Moda. Dit jack is een echte must-have voor alle fashionista's die een vleugje chic aan hun garderobe willen toevoegen.

Dit jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en licht aan op de huid, waardoor het de hele dag optimaal comfort biedt. Het heeft ook praktische details zoals zijzakken en een ritssluiting, die zowel functie als stijl toevoegen.

Dit veelzijdige en makkelijk te combineren jack is geschikt voor alle gelegenheden. Je kunt het dragen voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of zelfs voor een wandeling door de stad. Het past perfect bij een jurk, broek of jeans, zodat je veel verschillende looks kunt creëren.

Het merk Vero Moda staat bekend om zijn inzet voor ethische en duurzame mode. Door voor deze jas te kiezen, steun je dit initiatief en voeg je een tijdloos stuk toe aan je garderobe. Dus wacht niet langer, trakteer jezelf op de Vero Moda Jose damesjas en laat je betoveren door zijn unieke stijl en onberispelijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10300938-4384505
Kleur bistre
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene