Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Goris

Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Goris

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

-20%
Kies voor elegantie en comfort met de Vero Moda Goris damesblouse met lange mouwen. Een must-have van Vero Moda.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,36

€ 36,29

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesblouse met lange mouwen Vero Moda Goris

De Vero Moda Goris damesblouse met lange mouwen is de perfecte keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar iets wat zowel stijlvol als comfortabel is. Deze blouse is ontworpen door het beroemde merk Vero Moda en combineert kwaliteit, stijl en functionaliteit voor een trendy look voor alle gelegenheden.

Deze blouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als slijtvast, waardoor hij de hele dag door optimaal comfort biedt. De lange mouwen geven dit kledingstuk een vleugje elegantie, terwijl de vrouwelijke snit je figuur zal verbeteren.

De blouse op Vero Moda Goris heeft ook geraffineerde details zoals delicate knopen en een V-hals, die een vleugje verfijning toevoegen aan het ensemble. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een wandeling door de stad, deze blouse is perfect voor elke gelegenheid.

De tijdloze kleur en het subtiele patroon maken het een veelzijdig stuk dat kan worden gecombineerd met een rok, broek of zelfs casual jeans. Bovendien zorgt de losse pasvorm voor veel bewegingsvrijheid, zodat je je de hele dag comfortabel en op je gemak voelt.

Met de damesblouse met lange mouwen Vero Moda Goris maak je elke keer dat je hem draagt een statement. De tijdloze stijl en uitzonderlijke kwaliteit maken het een onmisbaar kledingstuk dat je seizoen na seizoen kunt dragen.

Wacht dus niet langer en voeg de Vero Moda Goris damesblouse met lange mouwen toe aan je garderobecollectie. Met zijn elegante, nonchalante stijl zal het snel een basisstuk worden voor een trendy, vrouwelijke look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10304212-4426269
Kleur wolkendanseres lurex dobby
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene