Damestanktop Vero Moda Jane

Damestanktop Vero Moda Jane

Beginnend op: € 20,15

€ 12,01

-40%
Kies voor elegantie met de damestanktop Vero Moda Jane. De slanke pasvorm en het trendy ontwerp maken het een vrouwelijke must-have!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 20,15

€ 12,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Vero Moda Jane

De damestanktop Vero Moda Jane is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn slanke pasvorm en elegante ontwerp, met verbetert het je figuur terwijl het optimaal comfort biedt.

Gemaakt door het beroemde merk Vero Moda, bekend om zijn kwaliteitskleding, is deze tanktop perfect voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige en trendy top.

De neutrale, tijdloze kleur past bij elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een wandeling door de stad. Je kunt hem alleen dragen in de zomer of onder een jasje in de herfst voor een meer geraffineerde look.

De damestanktop Vero Moda Jane is gemaakt van zachte, lichtgewicht materialen voor optimaal comfort, de hele dag door. De hoogwaardige stof garandeert ook duurzaamheid en weerstand tegen slijtage, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Het tijdloze ontwerp wordt versterkt door delicate details, zoals de kriskrasbandjes op de rug, die een vleugje vrouwelijkheid en originaliteit toevoegen aan deze tanktop. Bovendien laat de slanke pasvorm met je rondingen elegant uitkomen.

De damestanktop Vero Moda Jane is een echte must-have, zowel comfortabel als elegant. Dus voeg hem vandaag nog toe aan uw collectie!

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10314835-4569089
Kleur vintage-indigo
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS
Hoeveelheid per product 1