Damesbroek KAFFE Lea Rivet

Damesbroek KAFFE Lea Rivet

Beginnend op: € 90,70

€ 49,60

-45%
Kies voor elegantie en comfort met onze damesbroek KAFFE Lea Rivet. Een tijdloze essential van KAFFE.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 49,60

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek KAFFE Lea Rivet

De KAFFE Lea Rivet damesbroek is de ideale keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, comfortabele broek. Met hun tijdloze stijl en flatterende snit zijn deze broeken een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

Gemaakt door KAFFE, een merk dat bekend staat om zijn expertise in kwaliteitskleding, is deze broek ontworpen om optimaal comfort te bieden en tegelijkertijd het vrouwelijke silhouet te verbeteren. Of je ze nu draagt naar je werk, een avondje uit of een casual dagje in de stad, je ziet er altijd goed uit en voelt je comfortabel.

De KAFFE Lea Rivet damesbroek is voorzien van klinknageldetails, die een subtiel vleugje moderniteit toevoegen aan het klassieke ontwerp. De zorgvuldige afwerking en onberispelijke stiksels zijn het bewijs van de aandacht die het merk besteedt aan details en garanderen een kwaliteitskledingstuk dat lang meegaat.

Deze broek is verkrijgbaar in verschillende maten voor elk lichaamstype en is perfect voor vrouwen in alle soorten en maten. Het rechte model en de hoge taille benadrukken de vrouwelijke rondingen en bieden optimaal comfort.

Deze broek is gemaakt van een hoogwaardige stofmix, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De tijdloze kleur maakt de broek tot een klassieker in je garderobe, makkelijk te combineren metautres kleding en accessoires.

Of je nu op zoek bent naar een broek voor naar je werk, voor een avondje uit of voor speciale gelegenheden, de KAFFE Lea Rivet damesbroek voldoet aan al je verwachtingen. Dus voeg deze broek toe aan je kledingcollectie voor een chique en elegante look voor alle gelegenheden.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10508120-190414
Kleur bosnacht
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1