Dameshemd Cream Tiah

Dameshemd Cream Tiah

Beginnend op: € 45,32

€ 36,26

-20%
Het Cream Tiah damesshirt van Cream: elegantie en comfort voor een tijdloos vrouwelijke look.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,32

€ 36,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd Cream Tiah

Het Cream Tiah damesshirt is het perfecte item voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, vrouwelijke outfit. Dit overhemd van Cream is speciaal ontworpen om het vrouwelijke silhouet te benadrukken en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden.

Met zijn slanke pasvorm en verfijnde details voegt het Cream Tiah damesshirt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Of je het nu draagt voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid, met dit overhemd zie je er prachtig uit en voel je je zelfverzekerd.

De hoogwaardige stof die voor dit overhemd is gebruikt is zowel zacht als léger en biedt de hele dag comfort. Bovendien past de tijdloze crèmekleur gemakkelijk bij alle seizoenen en bij tous stijlen.

Kleine details maken het verschil en daarom is het Cream Tiah damesshirt tot in het kleinste detail doordacht. Delicate parelmoeren knopen sieren de voorkant van het overhemd en voegen een extra vleugje verfijning toe. Ook de manchetten zijn versierd met knopen voor een elegant, chic effect.

Dit overhemd heeft ook lange mouwen, ideaal voor koelere dagen of voor een gekleder look. De klassieke kraag voegt een tijdloze, elegante touch toe aan dit stuk, waardoor het een must-have is voor de garderobe van elke vrouw.

Het damesshirt Cream Tiah past zich aan alle lichaamsvormen aan dankzij de licht getailleerde pasvorm, die met het vrouwelijke silhouet versterkt zonder te strak te zitten. Of je nu klein of groot bent, dit shirt geeft je een geweldige stijl en bewegingsvrijheid.

Kortom, het Cream Tiah damesshirt is een must-have voor alle vrouwen die elegantie en comfort willen combineren in hun outfits. Met zijn flatterende snit, verfijnde details en tijdloze kleur is dit shirt een echte basic om in je garderobe te hebben. Trakteer jezelf op dit must-have stuk van Cream om een vleugje vrouwelijkheid toe te voegen aan al je outfits.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10611286-104155
Kleur blauwe melkjongen
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1