Vrouwenblouse Cream Rola

Vrouwenblouse Cream Rola

Beginnend op: € 80,62

€ 21,89

-73%
Trakteer jezelf op elegantie en comfort met de damesblouse Cream Rola van Cream. Een must-have voor elke vrouw!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 21,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse Cream Rola

De Cream Rola damesblouse is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar iets dat zowel elegant als comfortabel is. Deze blouse van het gerenommeerde merk Cream staat symbool voor kwaliteit en tijdloze stijl.

De blouse Cream Rola is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een echt modejuweeltje. Het elegante, vrouwelijke ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Of het nu voor een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden, deze blouse zal je bondgenoot zijn voor een chique en verfijnde look.

De stijl van de blouse Cream Rola is zowel klassiek als modern. De licht getailleerde pasvorm laat je figuur beter uitkomen en biedt optimaal comfort. De lange mouwen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de ronde halslijn een delicate, vrouwelijke look creëert. De halslijn is versierd met een delicaat kanten detail dat een vleugje charme toevoegt aan deze blouse.

De stof die gebruikt is voor de blouse Cream Rola is van topkwaliteit. De stof is zacht en licht, voelt prettig aan op de huid en biedt bewegingsvrijheid. De crèmekleur van de blouse voegt een vleugje zachtheid en glans toe aan je outfit, perfect voor het lente- en zomerseizoen.

De blouse Cream Rola is ook gemakkelijk te combineren. Je kunt hem ingestopt in een rok of broek dragen voor een chiquere look look, of laat hem losjes over een jeans hangen voor een meer casual stijl. Voeg een jasje of vest toe voor een gekledere look, of draag hem op zichzelf voor een lichtere look.

Naast de elegante stijl is de blouse Cream Rola ook heel gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen en behoudt zijn vorm en kleuren was na was. Hij kreukt niet snel, waardoor hij de perfecte keuze is voor drukke, actieve vrouwen.

Verwen jezelf met de Cream Rola blouse van Cream en voeg een vleugje verfijning toe aan je garderobe. Of je nu een zakenvrouw, een moderne moeder of een fashionista bent, deze blouse zal je bondgenoot zijn voor een trendy en vrouwelijke look in alle omstandigheden. Wacht niet langer - bestel je blouse nu op Cream Rola!

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10611720-171664
Kleur klaproos rood
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1