Damesjeans Lee Ivy

Damesjeans Lee Ivy

Beginnend op: € 90,70

€ 67,45

-26%
De Lee Ivy jeans voor dames: een perfecte pasvorm, een tijdloze stijl. Trakteer jezelf op een must-have van het merk Lee.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,70

€ 67,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjeans Lee Ivy

Op zoek naar een jeans die stijl en comfort combineert? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte oplossing voor je: de Lee Ivy damesjeans van Lee. Deze jeans is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een elegante snit en hoogwaardige materialen.

De Lee Ivy jeans zijn perfect voor elke gelegenheid, van een casual dagje in de stad tot een chique avondje uit. Door het klassieke, tijdloze ontwerp is het een must-have in je garderobe. Je kunt hem dragen met een overhemd voor een casual look, of met een blazer voor een gekledere look.

Deze jeans is gemaakt door het beroemde merk Lee en is het resultaat van een perfecte combinatie van kwaliteit en stijl. Het gebruikte denim is duurzaam en comfortabel, waardoor het een ideale keuze is om elke dag te dragen. Bovendien zal de slanke pasvorm uw vrouwelijke rondingen flatteren.

De Lee Ivy damesjeans zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Of je nu kort, lang, slank of rond bent, je vindt zeker de perfecte pasvorm in onze ruime selectie. Bovendien staat Lee bekend om zijn nauwkeurige maatvoering, dus je kunt er zeker van zijn dat de jeans je perfect passen.

De damesjeans van Lee Ivy zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. Met voor- en achterzakken kun je gemakkelijk kleine benodigdheden zoals je telefoon of portemonnee opbergen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en te wassen, waardoor ze een praktische keuze voor je garderobe zijn.

Wacht dus niet langer om de Lee Ivy damesjeans aan je collectie toe te voegen. Met hun superieure kwaliteit en tijdloze stijl zijn ze de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een veelzijdige, trendy jeans. Bestel nu en ontdek waarom de Lee Ivy damesjeans favoriet zijn bij vrouwen over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112107394
Kleur zwarte spoeling
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten