Damestrainers Victoria Cosmos

Damestrainers Victoria Cosmos

Beginnend op: € 79,66

€ 47,51

-40%
Ontdek Victoria Cosmos sportschoenen, een perfecte mix van stijl en comfort voor moderne vrouwen. Bestel ze nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 79,66

€ 47,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Victoria Cosmos

Victoria Cosmos damesschoenen zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een casual, on-trend stijl. Ontworpen door het Spaanse merk Victoria, combineren deze sneakers comfort en elegantie voor een moderne en vrouwelijke look.

Het unieke en originele ontwerp is geïnspireerd op de sterrenbeelden van cosmos, waardoor ze perfect zijn voor liefhebbers van astronomie of voor diegenen die gewoon een kosmisch tintje aan hun outfit willen geven. De zilveren details op het bovenwerk van de schoen doen denken aan de heldere sterren aan de nachtelijke hemel, terwijl de satijnen veters een vleugje glamour toevoegen.

Deze sportschoenen zijn ook uiterst comfortabel, dankzij de zachte rubberen zool en ademende stoffen voering. Ze zijn ideaal voor die drukke dagen waarop je comfortabel wilt zijn zonder stijl op te offeren. Bovendien biedt de iets verhoogde vorm goede ondersteuning voor je voeten.

Victoria staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en deze sneakers zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, duurzaam en slijtvast, waardoor ze een slimme investering voor je garderobe zijn.

Deze sportschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn perfect voor elke vrouw die stijl wil combineren met dagelijks comfort. Of je ze nu draagt met een casual jeans of een elegante rok, ze zijn perfect voor elke gelegenheid.

Mis de kans niet om een vleugje mysterie en moderniteit toe te voegen aan je look met Victoria Cosmos damesschoenen. Bestel ze nu en laat je verleiden door hun kosmische charme.

Extra informatie

Merk Victoria
Fabrikant SKU 1134106-GRIS
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Cosmos