Geweven wikkeljurk met korte mouwen voor Dames Only onlolivia

Geweven wikkeljurk met korte mouwen voor Dames Only onlolivia

Beginnend op: € 30,24

€ 16,75

-45%
Ontdek het comfort en de elegantie van de Only Onlolivia geweven wikkeljurk met korte mouwen, perfect voor de moderne vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,24

€ 16,75

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Geweven wikkeljurk met korte mouwen voor Dames Only onlolivia

Deze geweven wikkeljurk met korte mouwen voor dames Only Onlolivia is een must-have voor elke gelegenheid. Ontworpen door Only, belichaamt het zowel elegantie als eenvoud, kenmerken die de kern van het merk vormen. Met zijn lichte, vloeiende stof is deze jurk perfect voor warme zomerdagen.

Het flatterende wikkelsnit verbetert je silhouet door je taille te benadrukken en een mooie V-vorm bij de halslijn te creëren. De korte mouwen voegen een vleugje lichtheid en frisheid toe aan het ensemble, terwijl de geweven stof een subtiele, verfijnde textuur toevoegt.

Deze jurk is ook heel veelzijdig, dus je kunt hem dragen voor een dag op kantoor met een paar hakken en een jasje blazer, of draag hem met sandalen en een strohoed voor een uitstapje naar de stad of een middag aan het strand. Het is perfect voor elke gelegenheid en elke stijl.

Naast elegant is deze jurk ook heel comfortabel om te dragen. De lichte, vloeiende stof laat je vrij bewegen terwijl je comfortabel blijft. Bovendien kun je de jurk dankzij het wikkelsnitje naar wens aanpassen voor een perfecte pasvorm.

Only staat bekend om zijn kwaliteitskleding en deze jurk is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat dus lang mee. Het tijdloze ontwerp maakt het een verstandige investering voor je garderobe.

Verkrijgbaar in verschillende maten en in een elegante effen kleur, past deze jurk bij alle lichaamsvormen en smaken. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een speciale gebeurtenis of gewoon een comfortabele jurk voor het dagelijks leven, de geweven wikkeljurk met korte mouwen voor dames Only Onlolivia is een perfecte keuze.

Wacht dus niet langer en voeg deze jurk nu toe aan je kledingcollectie. Met Only kun je er zeker van zijn dat je elegante en comfortabele kleding van hoge kwaliteit vindt die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Bestel nu en geniet van deze trendy jurk voor alle komende gelegenheden.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15206407-3900130
Kleur groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lang

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten