Damestas Pieces Kilona

Damestas Pieces Kilona

€ 40,32

€ 36,29

-10%
De Kilona tote bag van Pieces is een vrouwelijke must-have die een vleugje stijl toevoegt aan al je outfits.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Damestas Pieces Kilona

De Pieces Kilona damestas is de perfecte metgezel voor al je uitstapjes! Deze tas van het beroemde merk Pieces combineert stijl en functionaliteit perfect.

Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is de Kilona damestas perfect geschikt voor de moderne vrouw. Dankzij de neutrale kleur past hij bij al je outfits en kun je hem bij elke gelegenheid dragen.

Deze tas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel duurzaam als licht. Dankzij het grote formaat kun je al je benodigdheden meenemen, of het nu voor een dag werken, een dagje winkelen of een weekendje weg is.

De Pieces Kilona damestas heeft ook veel interne en externe vakken om je te helpen je spullen praktisch te organiseren en op te bergen. Je hoeft niet meer te zoeken naar je sleutels of telefoon - alles is binnen handbereik!

Het grote volume maakt het ook een ideale tas voor moeders, die er zowel babyspullen als hun eigen persoonlijke spullen in kwijt kunnen.

De Kilona boodschappentas is niet alleen praktisch, maar ook een modeaccessoire op zich. Het discrete, elegante logo voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit, zonder te overdrijven.

Trakteer jezelf dus op deze damestas Pieces Kilona, de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Je zult niet meer zonder deze dagelijkse metgezel kunnen, of je nu naar je werk gaat of op stap met vrienden. Bestel hem nu en voeg een vleugje chic toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Pieces
Fabrikant SKU 17136670-4177525
Kleur natuur
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene