Damesjeans Pieces Sky

Damesjeans Pieces Sky

Beginnend op: € 50,41

€ 45,36

-10%
Vind je stijl met jeans Pieces Sky voor dames. Comfortabel en trendy, ze zijn je nieuwe mode-essential.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,41

€ 45,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjeans Pieces Sky

Dameskleding jeans Pieces Sky is een must-have in de garderobe van elke vrouw. Het merk Pieces staat bekend om zijn kwaliteit en modieuze kleding en deze jeans zijn daarop geen uitzondering.

Deze jeans is gemaakt van een mix van katoen en elastaan en biedt optimaal comfort met een flatterende pasvorm voor het vrouwelijke figuur. De stof voelt zacht aan en past zich perfect aan je lichaam aan, zodat je je vrij kunt bewegen en toch stijlvol blijft.

Het ontwerp van jeans is zowel eenvoudig als geraffineerd. De slanke pasvorm volgt de rondingen van je lichaam, terwijl de hoge taille met je taille laat zien. Je kunt ze dragen met een casual t-shirt voor een casual look, of combineer ze met een overhemd en hakken voor een gekleder look.

De denimkleur is klassiek blauw en perfect voor elke gelegenheid. Bovendien zorgt de kwaliteit van de stof ervoor dat deze jeans zelfs na meerdere wasbeurten zijn vorm en kleur behoudt.

Als vrouw is het belangrijk om kleding te vinden die je persoonlijkheid en persoonlijke stijl weerspiegelt. jeans Pieces Sky voor dames is veelzijdig en kan op verschillende manieren worden gedragen om bij jouw unieke stijl te passen.

Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een avondje uit met vrienden, deze jeans zal je vertrouwde bondgenoot zijn. Ze zijn comfortabel, stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Dus waarom voeg je jeans Pieces Sky vandaag niet toe aan je collectie? Je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Pieces
Fabrikant SKU 17147305-4421691
Kleur medium blauw denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene