Damestas Pieces Mala

Damestas Pieces Mala

€ 126,03

€ 113,43

-10%
Een damestas van Pieces Mala, een trendy accessoire voor een elegante, praktische alledaagse stijl.

Only 4 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Damestas Pieces Mala

De Pieces Mala damestas is een must-have accessoire voor alle moderne, elegante vrouwen. Ontworpen door het beroemde merk Pieces, combineert deze tas stijl en functionaliteit om je te vergezellen op al je dagelijkse avonturen.

Met zijn grote inhoud en meerdere vakken is deze tote bag ideaal om al je essentials in op te bergen. Of je nu gaat werken, winkelen of een weekendje weg gaat, je kunt alles meenemen wat je nodig hebt. Je hoeft niet met verschillende tassen te jongleren, de Pieces Mala boodschappentas biedt je een ruime en georganiseerde opbergruimte.

Deze tas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel sterk als duurzaam. Hij zal de tand des tijds doorstaan en je jarenlang bijblijven. Bovendien maakt het tijdloze, elegante ontwerp de tas tot een perfect accessoire voor alle seizoenen en alle gelegenheden.

De Pieces Mala tote bag is speciaal ontworpen voor de actieve levensstijl van de hedendaagse vrouw. Dankzij het grote formaat kun je er een laptop, dossiers of zelfs schone kleren in kwijt. De tas heeft ook binnen- en buitenvakken voor kleine spullen zoals je telefoon, sleutels of portemonnee.

Comfortabel om te dragen, deze tote bag heeft twee stevige handvatten zodat je hem aan je schouder of in je hand kunt dragen, wat je maar wilt. Het lichte gewicht en de ergonomische vorm maken het een praktisch en prettig accessoire voor dagelijks gebruik.

De Pieces Mala boodschappentas is ook een modeaccessoire op zich. Het slanke, elegante ontwerp maakt het een echte aanwinst voor elke outfit. Of je nu een jeans en T-shirt draagt of een nette jurk, deze tas past perfect bij je stijl en geeft een chique touch aan je look.

Kiezen voor de Pieces Mala tote bag betekent kiezen voor een veelzijdig, praktisch en stijlvol accessoire. Of je nu een werkende vrouw, een student of een moeder bent, deze tas zal je ideale metgezel zijn voor al je drukke dagen. Dus trakteer jezelf op deze must-have tote bag van Pieces en voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk Pieces
Fabrikant SKU 17147908-4432857
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene