Schoudertas voor vrouwen Pieces Mukka

Schoudertas voor vrouwen Pieces Mukka

€ 90,74

€ 53,91

-41%
De damesschoudertas Pieces Mukka: het perfecte accessoire voor een trendy, praktische alledaagse stijl. Ontdek hem nu!

Only 4 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Schoudertas voor vrouwen Pieces Mukka

De Pieces Mukka damesschoudertas is het perfecte accessoire voor alle moderne, elegante vrouwen. Met zijn trendy design en onberispelijke kwaliteit is deze tas een must-have voor je garderobe.

Gemaakt door het beroemde merk Pieces, is deze tas speciaal ontworpen voor vrouwen, met bijzondere aandacht voor detail en functionaliteit. Het hoogwaardige leer geeft de tas een luxe, robuuste uitstraling, terwijl de neutrale kleur de tas gemakkelijk te combineren maakt met elke outfit.

Dankzij de verstelbare schouderriem kan deze tas op verschillende manieren gedragen worden, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften. Of je hem nu over de schouder of over het lichaam draagt, dankzij het lichtgewicht ontwerp zie je er altijd modieus uit en voel je je comfortabel.

De Pieces Mukka schoudertas voor dames is ook erg praktisch. Met zijn meerdere vakken en zakken kun je je spullen gemakkelijk organiseren en er snel bij. Je hoeft niet meer wanhopig te zoeken naar je sleutels of telefoon onderin je tas!

Deze tas is perfect voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een dagje shoppen met vrienden, een avondje uit in het restaurant of zelfs een tripje naar je werk, hij brengt je overal in stijl. Het compacte formaat betekent ook dat je hem gemakkelijk in een grotere tas kunt stoppen voor langere reizen.

Kortom, de Pieces Mukka schoudertas voor dames is een essentieel accessoire dat stijl, kwaliteit en functionaliteit combineert. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Pieces
Fabrikant SKU 17147932-4433933
Kleur cognac cognac leer
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene