Dames tuniekjurk b.young Berlin

Dames tuniekjurk b.young Berlin

Beginnend op: € 70,53

€ 56,43

-20%
Ontdek de dames tuniekjurk b.young Berlin, een must-have van b.young voor een trendy en vrouwelijke look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 56,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames tuniekjurk b.young Berlin

De tuniekjurk voor dames b.young Berlin is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel trendy als comfortabel is. Ontworpen door b.young, is deze jurk speciaal gemaakt voor vrouwen, met een snit en details die het vrouwelijke silhouet versterken.

Deze tuniekjurk is gemaakt van hoogwaardige stoffen en is zowel zacht als lichtgewicht, waardoor hij de hele dag door optimaal comfort biedt. Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat voor verschillende gelegenheden gedragen kan worden, van een casual dagje uit tot een gekledere avond.

Met zijn neutrale kleuren en discrete stippenpatroon past deze tuniekjurk gemakkelijk bij alle stijlen en garderobes. De ronde hals en het rechte model geven het een moderne touch, terwijl de driekwart mouwen extra comfort bieden.

Deze tuniekjurk is perfect voor het zomerseizoen en kan alleen worden gedragen met sandalen voor een casual, zomerse look look, of in combinatie met een spijkerjasje en enkellaarsjes voor een meer rock'n'roll stijl. Het kan ook in de winter gedragen worden met een panty en laarzen voor een warmere, gezelligere look.

Kortom, de b.young Berlin tuniekjurk voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant en praktisch kledingstuk. Dankzij de superieure kwaliteit, het tijdloze ontwerp en de veelzijdigheid wordt het vast en zeker een vaste waarde in je garderobe. Wacht niet langer en trakteer jezelf op deze tuniekjurk b.young voor een unieke en vrouwelijke stijl.

Extra informatie

Merk b.young
Fabrikant SKU 20812962-161359
Kleur sinaasappelschil
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene