Dameshemd b.young Dinia Reg

Dameshemd b.young Dinia Reg

Beginnend op: € 65,49

€ 21,45

-67%
Maak een stijlstatement met het b.young Dinia Reg shirt, voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy, vrouwelijke look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 65,49

€ 21,45

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd b.young Dinia Reg

Het b.young Dinia Reg damesshirt is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn elegante snit en verfijnde details belichaamt het perfect deesprit van het merk b.young. Dit overhemd is zorgvuldig vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen om optimaal comfort te bieden en toch modieus te blijven.

Het ontwerp van het Dinia Reg shirt is zowel klassiek als modern, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle gelegenheden. Het heeft een subtiele V-hals en licht pofmouwen, die een vrouwelijke touch aan je outfit geven. De slanke pasvorm verbetert je silhouet zonder te strak te zitten.

Dit shirt is gemaakt van een lichtgewicht, ademende stof en is ideaal voor alle seizoenen. Je kunt het los dragen of onder een trui of jasje voor een gekledere look look. Door de tijdloze ruitjesprint is het makkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren.

Als geëngageerd merk hecht b.young veel waarde aan duurzaamheid en ethiek bij de productie van zijn kleding. Het Dinia Reg overhemd is daarom op verantwoorde wijze gemaakt, met milieuvriendelijke materialen en met respect voor de rechten van werknemers.

Het b.young Dinia Reg damesshirt is een tijdloze en elegante toevoeging aan je garderobe. Het is perfect voor elke vrouw die op zoek is naar een kwaliteitskledingstuk dat zowel comfortabel als stijlvol is. Mis dit must-have overhemd van b.young niet.

Extra informatie

Merk b.young
Fabrikant SKU 20813826-193316
Kleur pruim perfect
Kleur Paars
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene