Damestrainers Le Coq Sportif Court Clean

Damestrainers Le Coq Sportif Court Clean

Beginnend op: € 90,75

€ 70,76

-22%
Ontdek de sportieve, elegante stijl van damesschoenen op Le Coq Sportif Court Clean, een must-have van het Franse merk.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 70,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Le Coq Sportif Court Clean

Le Coq Sportif Court Clean damesschoenen zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportieve, elegante stijl. Ze zijn gemaakt door het beroemde Franse merk Le Coq Sportif en zijn zowel trendy als comfortabel.

Met hun strakke design en tijdloze witte kleur passen deze sneakers bij al je outfits. Of je ze nu draagt met een casual jeans of een chique jurk, ze geven je look een moderne touch.

Als het om kwaliteit gaat, stelt Le Coq Sportif niet teleur. Deze sportschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn slijtvast en duurzaam. Je kunt ze elke dag dragen zonder je zorgen te maken dat ze snel beschadigd raken.

Le Coq Sportif Court Clean damesschoenen zijn niet alleen stijlvol, maar ook uiterst comfortabel. De inlegzool van memory foam vormt zich perfect naar de vorm van je voet voor optimaal comfort. Je kunt dus de hele dag lopen zonder pijn te voelen.

Of je nu een doorgewinterde sportster bent of gewoon op zoek naar een trendy paar gympen, Le Coq Sportif Court Clean is de schoen voor jou. Dus voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410757
Kleur warm zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lage steel