Wikkeljurk Ragwear Crupi Print

Wikkeljurk Ragwear Crupi Print

Beginnend op: € 55,45

€ 38,81

-30%
De chique en comfortabele wikkeljurk Ragwear Crupi Print voor dames is een must-have van Ragwear. Ontdek hem nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 55,45

€ 38,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Wikkeljurk Ragwear Crupi Print

Ontdek de wikkeljurk voor dames Ragwear Crupi Print, een elegant en comfortabel kledingstuk van het beroemde merk Ragwear. Deze jurk is speciaal ontworpen voor vrouwen en combineert stijl en functionaliteit voor een trendy en vrouwelijke look.

Deze wikkeljurk is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt de hele dag optimaal comfort. De lichte, zachte stof vormt zich perfect naar de rondingen van het lichaam en verbetert het vrouwelijke silhouet. Je voelt je comfortabel en elegant in elke situatie.

Met zijn originele, kleurrijke patroon voegt deze jurk een vleugje fantasie toe aan je garderobe. Of het nu voor een dag op het werk, een afspraakje of een avondje uit met vrienden is, het zal je bondgenoot zijn voor een casual maar verfijnde look.

De wikkelstijl van deze jurk voegt een vleugje originaliteit toe en zorgt ervoor dat je hem naar wens kunt aanpassen. Je kunt hem op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming en de gelegenheid. De V-hals benadrukt je decolleté, terwijl de riem je taille benadrukt voor een vrouwelijk, elegant silhouet.

Ragwearengage is trouw aan zijn waarden en ondersteunt verantwoorde mode door het gebruik van duurzame materialen en het bevorderen van eerlijke arbeidsomstandigheden voor zijn werknemers. Door voor deze jurk te kiezen, kies je voor een kwaliteitsproduct met respect voor het milieu en de mensen die het maken.

Wacht niet langer om deze prachtige wikkeljurk Ragwear Crupi Print aan je collectie toe te voegen. Trakteer jezelf tegelijkertijd op een trendy en ethisch verantwoorde look. Bestel hem nu en laat je verleiden door zijn comfort, originaliteit en kwaliteit. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een kledingstuk dat zowel modieus als verantwoord is.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-20009-4005
Kleur koraal
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1