Damesbroek Ragwear Paragata

Damesbroek Ragwear Paragata

Beginnend op: € 65,53

€ 49,15

-25%
Kies voor een casual en trendy look met de damesbroek Ragwear Paragata, een essential van Ragwear.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesbroek Ragwear Paragata

De Ragwear Paragata damesbroek is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar een casual maar trendy stijl. Het merk Ragwear, dat bekend staat om zijn ecologische en ethische collecties, heeft deze broek gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van moderne vrouwen die zich zorgen maken over hun impact op het milieu.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid combineren. De slim fit verbetert je vorm en geeft je optimale bewegingsvrijheid. De zachte, rekbare stof omsluit je benen voor optimaal comfort, de hele dag lang.

Het ontwerp van deze broek is zowel eenvoudig als elegant, met subtiele details die de broek een unieke touch geven. Zij- en achterzakken geven deze broek een praktische en functionele touch. De elastische tailleband met trekkoord zorgt voor een pasvorm op maat voor optimaal comfort.

Deze broek is perfect voor elke gelegenheid, van een ontspannen dagje in de stad tot een avondje uit met vrienden. Ze zijn gemakkelijk te combineren met elk topje en bieden een veelheid aan mogelijkheden om verschillende, stijlvolle looks te creëren.

Naast hun onmiskenbare stijl weerspiegelen deze damesbroeken van Ragwear Paragata ook de waarden van het merk. Ze zijn ethisch en met respect voor het milieu gemaakt, hebben een veganistisch certificaat en bevatten geen dierlijke materialen. Je kunt er dus trots op zijn dat je verantwoorde, toegewijde kleding draagt.

Wacht niet langer om jezelf te trakteren op deze damesbroek van Ragwear Paragata, een must-have voor elke vrouw die geeft om haar stijl en de impact van haar consumptie op de planeet. Voeg ze nu toe aan je garderobe en kies voor een casual, vrouwelijke en verantwoorde look.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-55008-6037
Kleur donkerbruin
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1