Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie Block

Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie Block

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

-39%
Blijf droog en modieus met de waterdichte damesjas Ragwear Nuggie Block. Ideaal voor avonturiers en fashionista's.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Nuggie Block

De waterdichte jas voor dames Ragwear Nuggie Block is de perfecte keuze voor alle stijlbewuste avonturiers en fashionista's, zelfs als het regent! Gemaakt door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn ethische en milieuvriendelijke kleding, is deze jas zowel stijlvol als praktisch.

Met zijn vrouwelijke snit en trendy kleuren past hij bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je nu op pad gaat voor een wandeling in de buitenlucht of een dagje in de stad in de regen, je blijft droog en warm dankzij de waterdichte stof en fleece voering.

De waterdichte damesjas Ragwear Nuggie Block is ook zeer functioneel, met talloze zakken met rits en een verstelbare capuchon. Het is ontworpen voor maximaal comfort en bescherming, zelfs op de natste dagen.

Naast praktisch en stijlvol is deze jas ook ethisch verantwoord. Ragwearengage zet zich in voor de bescherming van het milieu en het welzijn van dieren door gerecyclede materialen te gebruiken en dierlijke producten vanorigine uit de collecties te weren.

Met de waterdichte damesjas van Ragwear Nuggie Block blijf je gegarandeerd droog terwijl je je ethische waarden respecteert. Wacht dus niet langer om dit essentiële item aan je garderobe toe te voegen! Kies voor een ecologisch verantwoorde stijl met Ragwear.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60009-2040
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1