Waterdicht damesjack Ragwear Monadis

Waterdicht damesjack Ragwear Monadis

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

-39%
Blijf droog in stijl met de waterdichte damesjas Ragwear Monadis, ontworpen door het duurzame modemerk Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Monadis

Ontdek het waterdichte jack voor dames Ragwear Monadis, een onmisbaar jack om de elementen in stijl en comfort te trotseren. Ontworpen door Ragwear, combineert deze jas functionaliteit en esthetiek perfect om je optimaal te beschermen tegen de regen.

De waterdichte jas Ragwear Monadis is speciaal ontworpen voor vrouwen en biedt een elegante, vrouwelijke snit die je figuur zal verbeteren. Het strakke, moderne ontwerp past bij elke outfit, of je nu de stad in gaat of een natuurwandeling maakt.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en beschermt je tegen regen en vocht dankzij het waterdichte en ademende membraan. Je blijft droog terwijl transpiratie wordt afgevoerd voor optimaal comfort. Bovendien voorkomen de gesealde naden dat er water doorheen sijpelt voor extra bescherming.

De waterdichte jas Ragwear Monadis heeft een groot aantal praktische functies, zoals een verstelbare capuchon voor extra bescherming, zakken met rits om je spullen veilig op te bergen en verstelbare manchetten voor een pasvorm op maat. Zo kun je elk weertype met vertrouwen tegemoet zien.

Deze jas is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal en maakt deel uit van een eco-verantwoorde aanpak om onze impact op de planeet te beperken. Je kunt dus zowel modieus als toegewijd zijn door het waterdichte jack Ragwear Monadis te dragen.

Kortom, de Ragwear Monadis waterdichte jas voor dames is de ideale keuze voor wie bescherming zoekt tegen de regen zonder stijl op te offeren. Met zijn vrouwelijke snit, praktische eigenschappen en betrokkenheid bij het milieu zal deze jas je vergezellen op al je buitenavonturen. Laat het weer je niet tegenhouden en draag vandaag nog de waterdichte jas Ragwear Monadis.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60018-6018
Kleur zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1