Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka

Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

-39%
Voel je zelfverzekerd en modieus in de regen met de waterdichte damesjas Ragwear Zuzka, de ideale keuze voor het combineren van stijl en functionaliteit.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,91

€ 67,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka

De waterdichte jas voor dames Ragwear Zuzka is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Deze jas is ontworpen door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn inzet voor duurzame ontwikkeling en zijn unieke ontwerpen. Of je nu in de stad bent of in de natuur, deze waterdichte jas beschermt je tegen de elementen en geeft je tegelijkertijd een trendy en vrouwelijke look.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is 100% waterdicht dankzij de polyurethaan coating. Het heeft ook een verstelbare capuchon en waterdichte ritssluiting voor maximale bescherming tegen de regen. De ademende stof houdt je droog en comfortabel, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Maar de waterdichte jas voor dames Ragwear Zuzka is niet alleen functioneel, hij is ook stijlvol. Het elegante, gestroomlijnde ontwerp past bij elke outfit. Bovendien zorgen de slanke pasvorm en vrouwelijke details zoals klepzakken en houten knopen voor een geraffineerd tintje.

Of je nu gaat winkelen in de stad of een natuurwandeling maakt, deze waterdichte jas gaat overal met je mee. Het is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen in een rugzak, waardoor het een ideale keuze is voor op reis. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Al met al is de waterdichte damesjas van Ragwear Zuzka een must-have voor alle actieve, stijlbewuste vrouwen. Met zijn perfecte mix van functionaliteit en mode is het je perfecte bondgenoot om de elementen in stijl te trotseren. Laat de regen je dag niet bederven, kies voor de waterdichte damesjas Ragwear Zuzka en wees klaar voor alle weersomstandigheden.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60020-6015
Kleur latte
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1