Damesjurk Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

Damesjurk Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

Beginnend op: € 90,70

€ 68,02

-25%
Bloemig en vrouwelijk, ontdek de Freeman T Porter Juna Blurred Flowers jurk voor een trendy en authentieke stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,70

€ 68,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk Freeman T Porter Juna Blurred Flowers

De Freeman T Porter Juna Blurred Flowers damesjurk is een waar meesterwerk van Freeman T Porter. Deze unieke jurk is speciaal ontworpen voor de moderne, elegante vrouw.

Met zijn zachte bloemenprint is deze jurk zowel trendy als tijdloos. Het met versterkt de vrouwelijkheid van de draagster, terwijl het discreet en elegant blijft.

Het merk Freeman T Porter staat bekend om zijn kwaliteitskleding en deze jurk is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als duurzaam, zodat je hem keer op keer kunt dragen.

Dankzij de slanke pasvorm en de lengte boven de knie laat deze jurk met je figuur zien zonder te strak te zitten. Hij is perfect voor elke gelegenheid, of het nu een avondje uit is met vrienden, een dag op kantoor of een romantisch afspraakje.

De keuze van pastelkleuren voor de print voegt een vleugje zachtheid en frisheid toe aan deze jurk, waardoor hij perfect is voor het zomerseizoen. Voeg gewoon een paar hakken en een paar accessoires toe en je hebt in een handomdraai een elegante, vrouwelijke look.

Kortom, de Freeman T Porter Juna Blurred Flowers jurk is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar iets comfortabels, elegants en trendy. Voeg hem nu toe aan je garderobe en je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Freeman T Porter
Fabrikant SKU 24122405-F662
Kleur mandarijn tango
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1