Damescapuchon Ragwear Paya Plus

Damescapuchon Ragwear Paya Plus

Beginnend op: € 85,70

€ 64,27

-25%
Kies voor een casual, vrouwelijke stijl met de hooded zip-up sweater Ragwear Paya Plus, een must-have van Ragwear.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damescapuchon Ragwear Paya Plus

De Ragwear Paya Plus dames hoodie met rits is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual maar trendy look. Ontworpen door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn comfortabele, milieuvriendelijke kleding, combineert dit sweatshirt stijl en ethiek.

Dit sweatshirt met rits is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort en duurzaamheid. De praktische capuchon houdt kou en regen op koelere dagen buiten. Met de ritssluiting aan de voorkant kun je het sweatshirt aanpassen aan jouw voorkeuren en stijl.

Het ontwerp van de Ragwear Paya Plus dames hoodie met rits is zowel eenvoudig als stijlvol. Borduursels op de borst en mouwen geven het een geraffineerd tintje. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elke smaak en gelegenheid.

Of je hem nu draagt voor een ontspannen dag thuis of een avondje uit met vrienden, deze zip-up hoodie zal je mode bondgenoot zijn. Met zijn vrouwelijke snit en onberispelijke afwerking geeft hij je in alle omstandigheden een casual en stijlvolle look look.

De Ragwear Paya Plus zip-up hoodie voor dames is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Ragwearengage gebruikt duurzame materialen en gebruikt ethische productiemethoden om de impact op de planeet te minimaliseren.

Mis deze must-have van dit seizoen niet. Voeg de Ragwear Paya Plus zip-up hoodie voor dames nu toe aan je garderobe en geniet van tijdloze, verantwoorde stijl. Bestel hem vandaag nog en wees klaar voor elke gelegenheid in stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-30005-4051
Kleur framboos
Kleur Rood
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1