Waterdicht damesjack Ragwear Dankka Plus

Waterdicht damesjack Ragwear Dankka Plus

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

-39%
Blijf stijlvol in de regen met de Ragwear Dankka Plus waterdichte jas voor dames. Een must-have van Ragwear.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Dankka Plus

De waterdichte jas voor dames Ragwear Dankka Plus is een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Deze jas is gemaakt door het toonaangevende modemerk Ragwear en biedt ultieme bescherming tegen de elementen met behoud van een trendy look look.

Dit waterdichte jack is speciaal ontworpen voor vrouwen en is zowel licht als duurzaam, waardoor het de ideale keuze is voor al je buitenavonturen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel winddicht als waterdicht, zodat je zelfs in de stromende regen droog blijft.

Maar deze jas is niet alleen functioneel, hij is ook stijlvol. Met zijn moderne, vrouwelijke ontwerp voegt hij stijl toe aan elke outfit. Of je hem nu draagt voor een wandeling in de bergen of een dagje uit in de stad, je zult zeker opvallen door je goede smaak in mode.

De waterdichte jas voor dames Ragwear Dankka Plus heeft ook een aantal praktische eigenschappen die het een verstandige keuze maken voor alle actieve vrouwen. Het heeft een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de regen en zakken met ritssluiting om je essentials veilig op te bergen.

Dit jack is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is de perfecte keuze voor elke vrouw die op zoek is naar een stijlvol maar functioneel waterdicht jack. Dus aarzel niet, koop nu je waterdichte damesjack van Ragwear Dankka Plus en wees klaar om alle weersomstandigheden in stijl te trotseren.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-60001-6019
Kleur curry
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1