Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka Plus

Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka Plus

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

-39%
Blijf stijlvol en beschermd met het waterdichte damesjack Ragwear Zuzka Plus, een must-have voor actieve vrouwen die op zoek zijn naar stijl.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 120,99

€ 73,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Zuzka Plus

De waterdichte jas voor dames Ragwear Zuzka Plus is de ideale accessoire voor actieve, stijlbewuste vrouwen, zelfs op regenachtige dagen. Ontworpen door Ragwear, een merk dat bekend staat om zijn modieuze kleding van hoge kwaliteit, is deze jas een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Dankzij de vrouwelijke snit en de zorgvuldige details biedt het jack Ragwear Zuzka Plus een elegante, moderne look aan iedereen die het draagt. De hoogwaardige waterdichte stof biedt optimale bescherming tegen de regen, terwijl de zachte fleecevoering zorgt voor optimaal comfort.

Dit jack zit ook boordevol praktische functies, zoals zakken met rits om je spullen veilig in op te bergen en een verstelbare capuchon voor extra bescherming tegen de elementen. Bovendien kun je met de tweewegritssluiting de temperatuur naar wens regelen.

Of je nu buiten sport, door de stad slentert of gewoon naar je werk gaat, de jas Ragwear Zuzka Plus vergezelt je bij al je activiteiten met stijl en comfort. Dit waterdichte jack is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een echte must-have voor alle moderne, actieve vrouwen.

Verwen jezelf met deze waterdichte damesjas van Ragwear Zuzka Plus en trotseer de regen met stijl en functionaliteit. Laat het weer je stijl niet bederven en kies voor dit essentiële kledingstuk voor dames. Met Ragwear ben je klaar voor elk weertype zonder concessies te doen aan je look.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2417-60005-5010
Kleur donkere olijf
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1