Damestanktop ARMEDANGELS Kanitaa

Damestanktop ARMEDANGELS Kanitaa

Beginnend op: € 35,19

€ 22,80

-35%
Armedangels biedt je comfort en stijl met onze Ripp slim fit biokatoenen top Kanitaa voor dames.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 35,19

€ 22,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop ARMEDANGELS Kanitaa

De Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa d& 039;Armedangels is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel trendy als ethisch is. Deze top is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen en is niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. 039

Het slanke ontwerp van deze top laat je vrouwelijke figuur beter uitkomen en blijft tegelijkertijd comfortabel en gemakkelijk om elke dag te dragen. De rimpeldetails voegen een vleugje moderniteit en originaliteit toe aan deze top, waardoor het een echte blikvanger wordt.

De Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa is niet alleen milieuvriendelijk, maar wordt ook onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt. Het merk Armedangelsengage zet zich in voor eerlijke en veilige arbeidsomstandigheden voor haar werknemers en draagt zo bij aan meer duurzame en verantwoorde mode.

Deze top is ideaal voor alle gelegenheden, of het nu gaat om een casual outfit met jeans of een geklede avond met een rok. Met zijn slanke pasvorm en elegante kleur past hij bij alle vormen en stijlen.

Draag je steentje bij aan de planeet en aan de rechten van werknemers door de Ripp top slim fit Aus Bio-Baumwoll Kanitaa d& 039;Armedangels aan je garderobe toe te voegen. Het is een verantwoorde en modieuze keuze die je elke dag kunt dragen.

Extra informatie

Merk ARMEDANGELS
Fabrikant SKU 30004659-2680
Kleur lavendel licht
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene