Dames-T-shirt van oversized biologisch katoen ARMEDANGELS Demikaa

Dames-T-shirt van oversized biologisch katoen ARMEDANGELS Demikaa

Beginnend op: € 40,23

€ 23,04

-43%
Ontdek het dames T-shirt Demikaa van biologisch katoen vanArmedangels voor een trendy, ecologisch verantwoorde stijl. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,23

€ 23,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt van oversized biologisch katoen ARMEDANGELS Demikaa

Het Demikaa T-shirt van Armedangels is een must-have voor alle vrouwen die geven om stijl en het milieu. Dit oversized T-shirt van biologisch katoen biedt optimaal comfort en is tegelijkertijd vriendelijk voor de planeet.

Het biologische katoen dat voor dit T-shirt is gebruikt, is geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, waardoor het een verantwoorde keuze is voor je garderobe. Door te kiezen voor het Demikaa T-shirt draag je je steentje bij aan het milieu en aan meer ethische mode.

Naast de ecologische kwaliteiten is dit T-shirt ook ultra trendy met zijn oversized snit. Deze casual, moderne stijl past bij alle lichaamsvormen en kan gemakkelijk gedragen worden met jeans, shorts of een rok. Het is ideaal voor een casual maar stijlvolle look, of het nu voor een dagje uit is of een avondje uit met vrienden.

Het merk Armedangels onderscheidt zich door zijn inzet voor meer ethische en duurzame mode. Door dit T-shirt te kopen, steun je een bedrijf dat duurzame materialen gebruikt en sociale en milieunormen respecteert in de hele productieketen.

Het Demikaa T-shirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een onmisbaar kledingstuk. De oversized snit voegt een vleugje originaliteit toe aan je outfit, terwijl het comfortabel en gemakkelijk te dragen blijft. Het heeft ook een klassieke ronde hals en korte mouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle seizoenen.

Het Demikaa T-shirt van Armedangels is zowel een modieuze als ethische investering. Het is niet alleen een verantwoorde keuze voor de planeet, maar voegt ook een trendy touch toe aan je garderobe en je steunt er een toegewijd bedrijf mee. Dus aarzel niet& 039;en voeg het nu toe aan je kledingcollectie!

Extra informatie

Merk ARMEDANGELS
Fabrikant SKU 30004676-105
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene