Nonchalante damestanktop ARMEDANGELS Minaami

Nonchalante damestanktop ARMEDANGELS Minaami
Beginnend op: € 40,23
Kies voor comfort en elegantie met de Minaami top van lyocell tencel blend van Armedangels, voor casual vrouwen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 40,23
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Nonchalante damestanktop ARMEDANGELS Minaami

De Minaami top van Armedangels is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en een casual stijl. Deze top is gemaakt van een lyocell-tencelmix en is zowel zacht als duurzaam, waardoor het een milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde keuze voor je garderobe is.

De relaxte pasvorm biedt een gestroomlijnd, vloeiend silhouet dat perfect is voor elke gelegenheid. Of je hem nu draagt met een jeans voor een casual look of met een rok voor een gekledere look, de top Minaami past bij elke stemming.

Deze top is niet alleen comfortabel en veelzijdig, maar is ook ontworpen om het vrouwelijke figuur te benadrukken. De boothals en korte mouwen voegen een vleugje vrouwelijkheid toe, terwijl de heuplengte ervoor zorgt dat u het met elk type kous kunt dragen. 039;Het merk staat bekend om zijn toewijding aan mode.

Het merk Armedangels staat bekend om zijn toewijding aan ethische en duurzame mode. Door voor deze top te kiezen, steun je milieuvriendelijke productie en eerlijke arbeidsomstandigheden voor textielarbeiders.

De top Minaami is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor een perfecte pasvorm. De lichtgewicht, ademende stof garandeert ook de hele dag absoluut comfort.

Voeg een vleugje verfijning en ethisch bewustzijn toe aan je garderobe met de Minaami top van Armedangels. Een modieuze en verantwoorde keuze voor alle moderne vrouwen.

Extra informatie

Merk ARMEDANGELS
Fabrikant SKU 30004693-2673
Kleur grijsgroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene