Geribd dames-T-shirt ARMEDANGELS Genevraa

Geribd dames-T-shirt ARMEDANGELS Genevraa
Beginnend op: € 40,23
Val voor de milieuvriendelijke zachtheid van het Genevraa geribde T-shirt van lyocell-tencelmix van Armedangels voor dames.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Beginnend op: € 40,23
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Geribd dames-T-shirt ARMEDANGELS Genevraa

Het Genevraa geribde T-shirt van lyocellmix van Armedangels is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Gemaakt van lyocell blend tencel, biedt dit T-shirt comfort, duurzaamheid en stijl.

Met zijn standaard pasvorm past dit T-shirt zich aan alle lichaamsvormen aan en met verbetert het vrouwelijke silhouet. De geribde stof voegt een vleugje textuur en originaliteit toe, terwijl de milieuvriendelijke lyocell-tencelstof zacht en aangenaam aanvoelt tegen de huid.

Het Genevraa T-shirt is het perfecte kledingstuk voor elke gelegenheid. Gedragen met een jeans voor een casual look of met een rok voor een elegantere look, het past zich aan elke stijl aan. 039;Het tijdloze ontwerp maakt het ook een geweldige aanvulling op elke garderobe. Bovendien maakt het tijdloze ontwerp het een kledingstuk dat seizoen na seizoen gedragen kan worden.

Door voor dit T-shirt te kiezen, kies je ook voor een merk dat zich inzet voor het milieu. Armedangels is een ethisch merk dat duurzame, milieuvriendelijke materialen gebruikt bij het ontwerpen van zijn kleding. Door dit T-shirt te kopen, draag je bij aan een meer verantwoorde consumptie.

Het standaard geribde T-shirt van tencel lyocell blend Genevraa is verkrijgbaar voor dames en is een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfortabele, duurzame en modieuze kleding. Voeg het nu toe aan je collectie en geniet nog jaren van zijn tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk ARMEDANGELS
Fabrikant SKU 30005344-2745
Kleur zandsteen melange
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene