Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Darya

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Darya

Beginnend op: € 80,62

€ 33,43

-59%
Ontdek het comfort en de elegantie van het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Darya, voor een vrouwelijk en trendy look.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 80,62

€ 33,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameshemd met lange mouwen Soaked in Luxury Darya

Het damesshirt met lange mouwen Soaked in Luxury Darya is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn elegante, tijdloze ontwerp is dit overhemd perfect voor elke gelegenheid. Ontworpen door het merk Soaked in Luxury, combineert het stijl en kwaliteit om je een chique en toch casual look te geven.

Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De lange mouwen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de licht getailleerde pasvorm met het vrouwelijke silhouet versterkt. De lichte, vloeiende stof zorgt de hele dag voor optimaal draagcomfort.

Het Soaked in Luxury Darya shirt is verkrijgbaar in een reeks kleuren naar ieders smaak en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Of je het nu draagt met een getailleerde broek voor een zakelijke afspraak of met een jeans voor een avondje uit met vrienden, je ziet er gegarandeerd op je best uit.

Wat dit overhemd nog specialer maakt is de aandacht voor detail. De parelmoeren knopen en klassieke kraag voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de manchetten met knopen voor een moderne touch zorgen. Met Soaked in Luxury kun je er zeker van zijn dat je een product van topkwaliteit ontvangt.

Het damesoverhemd met lange mouwen Soaked in Luxury Darya is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, tijdloze stijl. Voeg het nu toe aan je collectie. Je zult niet meer zonder kunnen!

Extra informatie

Merk Soaked in Luxury
Fabrikant SKU 30407205-176229
Kleur middengroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene