Damestrainers Puma Mayze Thrifted

Damestrainers Puma Mayze Thrifted

Beginnend op: € 121,00

€ 69,92

-42%
Ontdek de unieke stijl van Puma Mayze Thrifted sportschoenen voor dames. Geef je look een trendy touch met de kwaliteit van het merk Puma.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 121,00

€ 69,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Puma Mayze Thrifted

Ontdek Puma Mayze Thrifted damesschoenen, een echte mix van retro en moderne stijl voor vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige en comfortabele schoen. Met hun op de jaren 90 geïnspireerde ontwerp bieden deze sneakers een unieke esthetiek die zal opvallen in je garderobe.

Het merk Puma staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en deze sportschoenen zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn slijtvast en duurzaam en bieden optimaal comfort voor je voeten. Zo kun je de hele dag lopen zonder moe te worden.

De Mayze Thrifted trainers zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit en pasvorm die zich naar de vorm van je voeten vormen. De rubberen buitenzool biedt uitzonderlijke grip, waardoor ze ideaal zijn voor al je dagelijkse activiteiten, of je nu naar je werk gaat, gaat winkelen of gewoon door de stad loopt.

De neutrale kleur en het strakke ontwerp maken ze tot een veelzijdige schoen die je zowel bij casual als geklede outfits kunt dragen. Ze zijn perfect voor alle stijlen en gelegenheden. Je kunt ze dragen met jeans en een T-shirt voor een casual look look, of met een jurk voor een speciale gelegenheid.

Puma Mayze Thrifted gympen zijn niet alleen stijlvol en comfortabel, ze zijn ook een ethische keuze. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn perfect voor vrouwen die meer duurzame en verantwoorde mode willen ondersteunen. Je kunt dus modieus zijn en tegelijkertijd iets voor het milieu doen.

Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze damesschoenen Puma Mayze Thrifted voor een unieke en trendy look. Ze zullen de perfecte metgezellen zijn voor al je dagelijkse avonturen. Mis deze kans niet om je schoenencollectie aan te vullen met een model dat zowel stijlvol als comfortabel is. Bestel ze nu en verwen jezelf!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 389861-02
Kleur warm wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Lifestyle