Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

-10%
Ontdek KangaROOS Coil R1 Og Pop trainers, het iconische model met een veelzijdig, comfortabel ontwerp voor alle sneakerheads.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 127,00

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

De Coil R1 is zeker een van de populairste modellen in ons assortiment. Dat geldt ook voor de diverse Special Editions, die de afgelopen jaren in samenwerking met onze wereldwijde partners zijn ontstaan.


De basis hiervoor is het traditionele ontwerp van de Uppers, dat een breed scala aan mogelijkheden voor kleuren en materialen biedt. Bij de keuze van de harmonisch op elkaar afgestemde panelen van het bovendeel wordt uitgegaan van 10 verschillende, elkaar aanvullende mogelijkheden. Coil R1 OG Pop Bij , wordt een laag gaas gevormd als basis van de Schuhs. Verschillende grote panelen van verschillende soorten velours zijn zo neergelegd. Direct over het middendeel is een EVA-stabilisator aangebracht, die de gehele structuur bedekt en voor een uitstekende stabiliteit zorgt.


Coil R1 OG Pop Das DYNACOIL Dämpfungssystem in der Mittelsole, die bewährte Ortholite Einlegesohle, sowie das Innenfutter aus atmungsaktivem Frottee machen die Tragen des super-comfy. Ook bij deze schoen is het bovenbeen uit duurzaam gummi gemaakt, wat zorgt voor een goede grip en een mooie lengte.


De tweede basis voor de betrouwbaarheid van de R1-spoel is zijn vorm. De betrouwbare, naar buiten toe hangende Vorderfußbereich is een messerscharf, een absolute Augenweide, die de Herz eines jeden Sneakerheads höherschlagen.



  • gemaakt van ten minste 32% gerecycled materiaal

  • KangaROOS met originele zak


Bovenmateriaal: Veloursleder/ Mesh


Innenmateriaal: Mesh


Laufsohle: Rubber/ Phylon

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47290-000-5088
Kleur gitzwart/lavendel
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene