Sneakers KangaROOS

Sneakers KangaROOS

Beginnend op: € 141,12

€ 112,89

-20%
Ontdek KangaROOS 3 Pointer 2.0 sportschoenen, de perfecte combinatie van stijl en prestaties voor de moderne sporter.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 141,12

€ 112,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sneakers KangaROOS

Ontdek de gloednieuwe KangaROOS 3 Pointer 2.0 sportschoenen! Ontworpen door het beroemde merk KangaROOS, zijn deze schoenen speciaal gemaakt voor liefhebbers van mode en sport. Met hun gedurfde design en geavanceerde technologie zijn deze sportschoenen een must-have voor alle liefhebbers van sneakers.

De nom "KangaROOS" roept onmiddellijk kwaliteit, comfort en stijl op, en 3 Pointer 2.0 trainers zijn daarop geen uitzondering. Deze schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dus lang mee. Het merk heeft ook veel aandacht besteed aan details, met een onberispelijke afwerking en stevige stiksels voor maximale duurzaamheid.

Maar wat deze sportschoenen echt bijzonder maakt, is hun innovatieve technologie. Dankzij het geheime zaksysteem dat in de zool is geïntegreerd, kun je je sleutels, geld of andere kleine voorwerpen veilig en discreet bewaren. Geen volle zakken of lompe tassen meer: KangaROOS 3 Pointer 2.0 trainers bieden een praktische en ingenieuze oplossing om je spullen overal mee naartoe te nemen.

Deze schoenen zijn niet alleen praktisch, maar ook uiterst comfortabel. De binnenzool is gewatteerd voor optimaal comfort en de rubberen buitenzool biedt perfecte grip op alle ondergronden. Of je nu in de stad bent, in de sportschool of tijdens een wandeling, de 3 Pointer 2.0 trainers zullen je begeleiden bij al je activiteiten.

En als klap op de vuurpijl zijn deze sportschoenen ook nog eens heel modieus. Hun moderne, gestroomlijnde ontwerp past perfect bij elke outfit, of het nu een sportieve of casual look is. Met hun tijdloze zwart-witte kleurstelling zijn ze perfect voor alle seizoenen en een must-have in je garderobe.

Wacht dus niet langer met het kopen van KangaROOS 3 Pointer 2.0 trainers! Of je nu fan bent van het merk of gewoon op zoek bent naar kwaliteitsschoenen, deze sportschoenen zullen je niet teleurstellen. Zet een stap naar stijl en prestaties met KangaROOS, het merk dat mode en functionaliteit combineert. Bestel de jouwe nu en maak je klaar om hoofden te laten omdraaien!

Extra informatie

Merk KangaROOS
Fabrikant SKU 47312-000-0025
Kleur wit/blauw
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene