Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Biana

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Biana

Beginnend op: € 40,28

€ 23,28

-42%
Voeg een must-have toe aan je damesgarderobe met het CULTURE Biana T-shirt met lange mouwen, perfect voor elke gelegenheid.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,28

€ 23,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Biana

- mouwlengte: "Lange mouwen

Het dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Biana is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn elegante design en comfortabele lange mouwen is het perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt door CULTURE, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy kleding, is dit T-shirt een echte must-have voor moderne vrouwen.

De lange mouwen van dit T-shirt bieden extra bedekking voor koelere dagen, terwijl ze licht en ademend zijn voor warmere dagen. Je kunt ze gemakkelijk oprollen om een meer casual en ontspannen look te creëren.

Het CULTURE Biana T-shirt met lange mouwen voor dames is ook heel veelzijdig. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual dag look, of combineren met een rok of nette broek voor een gekledere avond. Het tijdloze ontwerp en de neutrale kleur maken het een gemakkelijke keuze om te combineren metautres stukken in je garderobe.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als duurzaam, voor optimaal comfort de hele dag lang. De ronde hals en slanke pasvorm verbeteren je vrouwelijke silhouet, terwijl het comfortabel en gemakkelijk te dragen blijft.

Of je nu op zoek bent naar een T-shirt voor een casual dag of een elegante avond uit, het dames-T-shirt met lange mouwen CULTURE Biana is een perfecte keuze. Voeg het vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk CULTURE
Fabrikant SKU 50110791-500013
Kleur lente gardenia
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1