Waterdicht damesjack Helly Hansen Arc Strom Shell

Waterdicht damesjack Helly Hansen Arc Strom Shell
Beginnend op: € 403,33
Bescherm jezelf tegen de elementen met de waterdichte damesjas Helly Hansen Arc Strom Shell, ontworpen vooroutdoor by Helly Hansen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 403,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Helly Hansen Arc Strom Shell

De waterdichte damesjas van Helly Hansen Arc Strom Shell is een must-have voor alle vrouwen die van buitenactiviteiten houden. Deze jas is ontworpen door het beroemde merk Helly Hansen en combineert stijl, comfort en prestaties om je te vergezellen op al je buitenavonturen.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van Helly Tech®-technologie, waardoor het volledig waterdicht, winddicht en ademend is. Het is ideaal voor wisselende weersomstandigheden en beschermt je effectief tegen regen en wind, terwijl het je aangenaam koel houdt.

Dit jack is niet alleen waterdicht, maar ook lichtgewicht en rekbaar, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt bij al je buitenactiviteiten. De vrouwelijke snit en zorgvuldige details maken het zowel stijlvol als functioneel.

Het waterdichte damesjack Helly Hansen Arc Strom Shell is speciaal ontworpen voor vrouwen die zichzelf graag uitdagen met activiteiten als wandelen, trekking, kamperen of klimmen op outdoor. Dankzij de vele functies kan het worden aangepast aan elke situatie en houdt het je comfortabel droog en warm.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van het merk Helly Hansen om je uit te rusten met deze waterdichte jas die je zal vergezellen op al je outdooravonturen. Wacht niet langer om hem aan je garderobe toe te voegen en haal het meeste uit je activiteiten outdoor in alle seizoenen.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 53862-455
Kleur endiveabstractaop
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene