Dames-T-shirt met lange mouwen en ronde hals Damart Thermolactyl

Dames-T-shirt met lange mouwen en ronde hals Damart Thermolactyl

Beginnend op: € 36,29

€ 26,65

-27%
Ga het koude weer in stijl tegemoet met de Thermolactyl tee van Damart, ideaal om warm te blijven onder je kleding of om in weg te kruipen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 26,65

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen en ronde hals Damart Thermolactyl

Daalt de barometer? Kies voor dit speciale T-shirt voor koud weer Thermolactyl côte Richelieu, ideaal voor onder de kleding of om in weg te kruipen.

  • Zachte, warme pluizige voering
  • Verlengde rug

Op zoek naar een knusse cocon om in te flaneren of een doeltreffende barrière tegen de kou? Dan is dit Richelieu fleece T-shirt met lange mouwen ideaal: het heeft een zachte, warme, donzige binnenkant en een verlengde achterkant voor een betere bedekking van de lendenen. Dit T-shirt van Thermolactyl melange biedt effectieve bescherming tegen de kou. Het kan als onder- of bovenkleding worden gedragen en houdt je lekker warm. Voor fans van de fleece rib: dunner, de rib is veel eigentijdser. Het materiaal is dikker, comfortabeler... en net zo warm! Schuine inzet bij de hals. Dubbele boord onderaan de mouwen. Naadloze zijkanten (tot maat 48) voor comfort. Lengte dames t-shirt ca. 73 cm. Droogtrommel. Bijpassende long johns worden verkocht op deze site. Intense Warmth 4: extreme warmte, geschikt voor pooltemperaturen.

Samenstelling

  • Hoofdstof: 50% polyester, 50% acryl

Extra informatie

Merk Damart
Fabrikant SKU 56680-BLANC
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen