Waterdicht damesjack Helly Hansen Odin 9 World Infin

Waterdicht damesjack Helly Hansen Odin 9 World Infin
Beginnend op: € 605,00
Ga de elementen in stijl te lijf met het waterdichte damesjack Helly Hansen Odin 9 World Infin. Duurzaam en veelzijdig voor al je avonturen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 605,00
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Helly Hansen Odin 9 World Infin

Wat je volgende avontuur ook is, deze jas helpt je er doorheen. Onze bekroonde 3-laags jas is klassiek, veelzijdig en stoer en is terug met nieuwe waterafstotende technologie. We hebben de nieuwe Odin 9 Worlds uitgerust met een waterdicht en ademend LIFA INFINITY™ membraan voor langdurige waterafstoting zonder gebruik van chemicaliën. LIFA Infinity Pro™ biedt langdurige waterafstotende bescherming zonder dat het kledingstuk opnieuw waterdicht gemaakt hoeft te worden en is een revolutionaire technologie en een primeur in de branche. Naast extreme bescherming op de piste of trails hebben we details toegevoegd die tellen: een centrale tweewegrits, ventilatieritsen onder de armen, een compatible ontwerp met helm en rugzak, een verstelbare capuchon, ruime zakken voor je uitrusting en hardshell stof met een gelede pasvorm voor maximale bescherming en mobiliteit.

Details

Vezelinhoud :

100% polypropyleen

Onderhoudsinstructies:

Klittenband sluiten voor het wassen. Sluit ritsen voor het wassen. Geen wasverzachter gebruiken. Geen wasmiddel gebruiken. Direct uit de wasmachine halen. Bij felle kleuren kan enige verkleuring optreden. Gebruik een wasmiddel voor technische kleding. Donkere kleuren apart wassen.

Gewicht:

500g

Kenmerken

  • HELLY TECH® Professioneel
  • LIFA INFINITY PRO™
  • RECCO®
  • Verven in de massa
  • PFC-vrij

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 62749-532
Kleur infinityblue
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene