Dames skibroek Helly Hansen blizzard insulated

Dames skibroek Helly Hansen blizzard insulated

Beginnend op: € 161,33

€ 81,34

-50%
Ontdek onze dames skibroeken Helly Hansen, warm en comfortabel, zodat je in stijl de piste op kunt.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 161,33

€ 81,34

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames skibroek Helly Hansen blizzard insulated

De Helly Hansen blizzard insulated skibroek voor dames is de perfecte keuze voor alle vrouwelijke skiliefhebbers die op zoek zijn naar iets dat zowel functioneel als stijlvol is. Deze broek is ontworpen door het gerenommeerde merk Helly Hansen en combineert superieure kwaliteit met technische eigenschappen voor een uitzonderlijke ski-ervaring.

Met zijn vrouwelijke snit en elegante kleur is deze broek niet alleen praktisch, maar ook erg modieus. De broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en is robuust en slijtvast genoeg om de meest extreme omstandigheden in de bergen aan te kunnen. De waterdichte en winddichte buitenlaag houdt je droog en warm, zelfs in de slechtste weersomstandigheden.

De broek is ook voorzien van hoogwaardige isolatie om je te beschermen tegen de bittere kou. Je kunt dus genieten van je skidagen zonder je zorgen te maken over kou of vocht. Bovendien zorgt het ademende vermogen ervoor dat lucht kan circuleren, waardoor de temperatuur in de broek wordt gereguleerd en je comfortabel droog blijft.

Het ergonomische ontwerp van deze skibroek biedt volledige bewegingsvrijheid, wat essentieel is voor intensieve sporten zoals skiën. Voorgevormde knieën en verstevigingen op belangrijke plekken zorgen voor flexibiliteit en duurzaamheid. Bovendien zorgen de geïntegreerde schouderbanden en verstelbare tailleband voor perfecte ondersteuning en een persoonlijke pasvorm.

Of je nu een beginnende skiër bent of een doorgewinterde expert, de Helly Hansen blizzard insulated skibroek voor dames is de perfecte keuze. Ze zijn perfect voor alle lichaamstypes en alle skiniveaus. Wacht dus niet langer en voeg deze broek toe aan je ski-uitrusting voor een onvergelijkbare ski-ervaring.

Extra informatie

Merk Helly Hansen
Fabrikant SKU 65710-990
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten