Dames-T-shirt met lange mouwen Damart Thermolactyl Sensitive

Dames-T-shirt met lange mouwen Damart Thermolactyl Sensitive

Beginnend op: € 36,29

€ 27,95

-23%
Maximaliseer je comfort en stijl met het dames-T-shirt met lange mouwen Damart Thermolactyl Sensitive, een zachte, hydraterende thermische innovatie.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 36,29

€ 27,95

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen Damart Thermolactyl Sensitive

Voelt zacht aan, is optimaal warm... Deze trendy Thermolactyl Sensitive houdt ook het vochtgehalte van je huid op peil*!

  • Innovatie: houdt het vochtgehalte van de huid op peil
  • Microvezel en zeer zacht

De temperaturen dalen, maar je wilt er nog steeds stijlvol uitzien? Dit T-shirt met lange mouwen in zachte, warme ribstof, met glanzende draden aan de halslijn, is vrouwelijk en resoluut modern. Bovendien houdt de innovatieve stofmix, gecombineerd met elastaan, de buitenste lagen van de huid op een natuurlijke en duurzame manier gehydrateerd*. Dit Thermolactyl thermo ondergoed is gemaakt van stretch microvezel en kan ook gedragen worden met een pyjamabroek voor een wandeling rond het huis. Verticale ronde hals. Lengte van t-shirt met lange mouwen ca. 62 cm. +17% hydratatie na 4 uur dragen! Test uitgevoerd bij 13 personen. Gemiddelde waarde gemeten op de oppervlaktelaag van de huid na 4 uur dragen. Warmte Medium 3: gemiddelde warmte, ideaal in hartje winter.

Samenstelling

  • Hoofdsamenstelling: 83% Acryl, 13% Modal, 4% Elastaan

Extra informatie

Merk Damart
Fabrikant SKU 69202-NOIR
Kleur zwart/zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen