Vrouwenslippers Ipanema Anatomica Connect

Vrouwenslippers Ipanema Anatomica Connect

Beginnend op: € 23,18

€ 15,62

-33%
Ontdek het onvergelijkbare comfort en de stijl van de slippers voor dames Ipanema Anatomica Connect, van het beroemde merk Ipanema.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 23,18

€ 15,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenslippers Ipanema Anatomica Connect

Ontdek Ipanema Anatomica Connect teenslippers voor dames, een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort en stijl! Ontworpen door het beroemde merk Ipanema, zijn deze teenslippers de perfecte combinatie van trendy design en superieure kwaliteit. Met hun stijlvolle silhouet en levendige kleur zijn deze teenslippers een echte aanvulling op je zomergarderobe.

Het merk Ipanema staat bekend om haar strandschoenen van hoge kwaliteit en deze teenslippers zijn daarop geen uitzondering. Gemaakt van duurzame, slijtvaste materialen, zijn ze gemaakt om lang mee te gaan en u te vergezellen op al uw zomeravonturen. Hun anatomisch gevormde zolen zorgen voor optimaal comfort voor uw voeten, terwijl hun slanke, stijlvolle ontwerp ze een ideale keuze maakt voor elke gelegenheid.

Deze slippers zijn speciaal ontworpen voor het lichaam van een vrouw en bieden een perfecte pasvorm en optimale ondersteuning. De T-band zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, terwijl de lichtgewicht, flexibele zool betekent dat je de hele dag zonder ongemak kunt lopen. Of je ze nu naar het strand, het zwembad of in de stad draagt, deze teenslippers garanderen een compromisloze stijl en comfort.

Naast hun comfort en kwaliteit zijn deze teenslippers ook milieuvriendelijk! Gemaakt van gerecycled materiaal kunt u er zeker van zijn dat elke stap die u met deze teenslippers zet zal bijdragen aan het behoud van onze planeet. Je kunt dus zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn door voor deze teenslippers Ipanema Anatomica Connect te kiezen.

Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en zijn een perfecte keuze voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een paar teenslippers voor uw vakantie, voor in de stad of gewoon om thuis te ontspannen, Ipanema Anatomica Connect teenslippers voor dames zijn de perfecte keuze.

Verwen jezelf deze zomer met de ultieme stijl en comfort met teenslippers voor dames Ipanema Anatomica Connect. Bestel ze nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je zomerschoenencollectie!

Extra informatie

Merk Ipanema
Fabrikant SKU 83475-AJ405
Kleur groen/helder
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene