Damessandalen Kickers Bucidi

Damessandalen Kickers Bucidi

Beginnend op: € 89,74

€ 53,20

-41%
Ontdek het comfort en de ongeëvenaarde stijl van de damessandalen van Kickers Bucidi, van het beroemde Franse merk.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 89,74

€ 53,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Bucidi

Ontdek Kickers Bucidi damessandalen, een must-have voor de zomer! Deze sandalen zijn ontworpen door het iconische merk Kickers en combineren stijl, comfort en kwaliteit. Deze sandalen zijn de perfecte aanvulling op je zomergarderobe en een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en praktische schoen.

Het merk Kickers staat bekend om zijn originele creaties van hoge kwaliteit en de Bucidi sandalen zijn daarop geen uitzondering. Met hun elegante design en een vleugje vintage geven deze sandalen elke outfit een vleugje stijl. De sobere, tijdloze kleur past bij elke zomertint en de klassieke vorm maakt ze tot een veelzijdig model dat bij elke stijl past.

Maar deze sandalen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ongelooflijk comfortabel. Met een ergonomische, flexibele zool bieden ze optimale ondersteuning voor je voeten, zodat je de hele dag zonder pijn kunt lopen. Het verstelbare enkelbandje zorgt voor een perfecte pasvorm voor je voeten, voor comfort op maat. Zo kun je genieten van zonnige dagen zonder je zorgen te maken over je voeten.

Naast hun design en comfort zijn deze Kickers sandalen ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Het merkengage gebruikt duurzame, milieuvriendelijke materialen voor schoenen die lang meegaan. Je kunt je Bucidi sandalen dus seizoen na seizoen dragen, zonder dat ze verslechteren.

Of je nu op vakantie bent aan het strand, door de stad slentert of geniet van een zomerse avond uit, Kickers Bucidi sandalen zullen je beste bondgenoot zijn. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, houden je stijlvol en comfortabel tegelijk. Bovendien geven hun antislipzolen je goede grip, zelfs op de gladste oppervlakken.

Kijk niet verder dan Kickers Bucidi voor damessandalen om je schoenencollectie compleet te maken. Met hun tijdloze stijl, ongeëvenaarde comfort en kwaliteit zullen ze snel je favoriete zomerpaar worden. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je winkelmandje voor een stijlvolle en comfortabele zomer!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 857921-50-15
Kleur of
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1