Damessandalen Kickers Wise

Damessandalen Kickers Wise

Beginnend op: € 95,79

€ 58,41

-39%
Ontdek de Wise sandalen van Kickers voor een trendy en comfortabele look de hele zomer lang. Nu verkrijgbaar!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 95,79

€ 58,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Wise

Ontdek het ultieme comfort met damessandalen Kickers Wise. Deze elegante en tijdloze sandalen zijn ideaal voor elke gelegenheid. Met hun gerenommeerde merk Kickers ben je verzekerd van superieure kwaliteit en een onvergelijkbare stijl.

Deze sandalen zijn speciaal gemaakt voor vrouwen en combineren functionaliteit en mode. Het merk Kickers staat bekend om zijn comfortabele en duurzame schoenen, en de Wise sandalen zijn daarop geen uitzondering. De zachte rubberen zool biedt optimale ondersteuning en demping, zodat je de hele dag kunt lopen zonder pijn of ongemak.

Het ontwerp van deze sandalen is zowel stijlvol als veelzijdig, waardoor ze perfect passen bij elke outfit. Of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een chique avondje uit, Kickers Wise sandalen zijn perfect voor elke gelegenheid. Door hun klassieke kleur en tijdloze stijl zijn ze een veilige keuze voor elke garderobe.

Wise sandalen zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook erg praktisch. Dankzij de verstelbare gespsluiting kun je ze gemakkelijk aan je voet aanpassen voor de perfecte pasvorm. Bovendien zorgt hun open ontwerp voor een goede luchtcirculatie om je voeten koel en droog te houden, zelfs bij warm weer.

Of je nu op zoek bent naar sandalen voor een zomers uitje of casual dagelijkse slijtage, Kickers Wise sandalen zijn een must-have keuze. Door hun superieure kwaliteit en tijdloze ontwerp zijn ze een blijvende investering in je garderobe. Wacht dus niet langer en voeg deze sandalen vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895160-50-173
Kleur oranje
Kleur Oranje
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1