Dames muiltjes Kickers Woodstok

Dames muiltjes Kickers Woodstok

Beginnend op: € 99,83

€ 60,80

-39%
Ontdek het comfort en de tijdloze stijl van Kickers Woodstok damesmuiltjes, ontworpen door het beroemde Franse merk. Wacht niet te lang!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 99,83

€ 60,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames muiltjes Kickers Woodstok

Op zoek naar een stijlvol en toch comfortabel paar schoenen voor je zomerse outfits? Ontdek de Kickers Woodstok muiltjes voor dames, de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual stijl zonder in te leveren op comfort.

Het Franse merk Kickers staat bekend om zijn kwaliteitsschoenen en dit model is daarop geen uitzondering. De Woodstok muiltjes zijn gemaakt van eersteklas materialen en bieden stevigheid en duurzaamheid, waardoor ze een must-have zijn voor je garderobe.

Het klassieke, tijdloze ontwerp van de Kickers muiltjes past bij elke outfit, of het nu gaat om een dag op kantoor of een avondje uit met vrienden. De veelzijdige zwarte kleur kan gemakkelijk worden gecombineerd met elke kleur of patroon van kleding.

Maar laat je niet misleiden door alleen het uiterlijk, want deze muiltjes zijn ontworpen om optimaal comfort voor je voeten te bieden. De dempende binnenzool en rubberen buitenzool bieden de hele dag ondersteuning en demping.

Bovendien kunnen je voeten dankzij de open achterkant en open teen zelfs bij warm weer ademen, waardoor ze een ideale optie zijn voor de zomermaanden.

Of je nu op zoek bent naar een paar schoenen voor elke dag of voor een speciale gelegenheid, Kickers Woodstok damesmuiltjes zijn de perfecte keuze. Voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van ongeëvenaarde stijl en comfort.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895170-50-114
Kleur kameel
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1