Damessandalen Kickers Summerkro

Damessandalen Kickers Summerkro

Beginnend op: € 45,38

€ 34,03

-25%
Omarm de zomerstijl met damessandalen Kickers Summerkro, comfort en kwaliteit van Kickers. Niet te missen!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 45,38

€ 34,03

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damessandalen Kickers Summerkro

Damessandalen van Kickers Summerkro zijn de perfecte keuze voor warme zomerdagen. Deze sandalen van het beroemde merk Kickers combineren stijl en comfort om aan al je behoeften te voldoen.

Het elegante, moderne ontwerp maakt ze een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een veelzijdige zomerschoen. Of je ze nu draagt met een luchtig jurkje voor een dagje uit of met een korte broek voor een strandwandeling, deze sandalen passen bij al je outfits.

Het merk Kickers staat bekend om de kwaliteit van zijn producten en dat zie je terug in deze sandalen Summerkro. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel robuust als duurzaam, waardoor ze lang meegaan.

Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden een perfecte pasvorm dankzij de verstelbare band. Zo kun je de hele dag vol vertrouwen en zonder ongemak lopen.

De leren binnenzool zorgt voor optimaal comfort voor je voeten, terwijl de rubberen buitenzool perfecte grip biedt op alle soorten ondergrond. Je kunt ze dus in alle veiligheid dragen, of je nu op het strand, in de stad of tijdens een natuurwandeling bent.

Deze Kickers sandalen zijn niet alleen comfortabel en praktisch, maar hebben ook een unieke stijl. Het minimalistische, strakke ontwerp maakt ze tot een tijdloze schoen die niet uit de mode raakt met de seizoenen. Je kunt ze jaar na jaar dragen en ze nooit beu worden.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw paar sandalen voor de feestdagen of een speciale gelegenheid, Kickers Summerkro is zeker een goede keuze. Dus wacht niet langer, voeg ze vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van de zomer in stijl en comfort!

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 895456-30-33
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1