Damestrainers Kickers Kickgoldi

Damestrainers Kickers Kickgoldi

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

-20%
Geef je jonge fashionista een elegante stijl en ultiem comfort met de Kickers Kickgoldi meisjestrainers, ontworpen door het beroemde merk Kickers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 47,39

€ 37,91

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestrainers Kickers Kickgoldi

Ontdek de Kickers Kickgoldi meisjesschoenen, een stijlvolle en comfortabele keuze voor jonge fashionista's. Ontworpen door het beroemde merk Kickers, zijn deze schoenen perfect voor meisjes die op zoek zijn naar een trendy en casual look. Ze zijn ontworpen voor junioren, verkrijgbaar in verschillende maten en perfect voor groeiende voeten.

De Kickgoldi sneakers hebben een bovenwerk van leer van hoge kwaliteit voor uitzonderlijk comfort en duurzaamheid. Hun elegante, speelse ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. Met hun metallic gouden kleur zijn deze schoenen perfect om een vleugje glamour toe te voegen aan elke outfit.

Maar deze sportschoenen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook praktisch. De rubberen zool biedt optimale grip en stabiliteit, waardoor ze een geweldige optie zijn voor sportieve activiteiten of drukke dagen. De vetersluiting zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de zachte voering van textiel de voeten de hele dag koel en droog houdt.

Of je dochter nu rent, springt of danst, de Kickers Kickgoldi gympen geven haar ongeëvenaard comfort en ondersteuning. En met hun elegante stijl zal ze ze kunnen dragen naar school, tijdens een dagje winkelen of zelfs naar een feestje met vriendinnen. Dus zoek niet verder, geef je dochter Kickers Kickgoldi gympen voor een trendy en comfortabele look.

Extra informatie

Merk Kickers
Fabrikant SKU 960660-30-13
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1