Asics Sneakers voor Dames aan de beste prijs

Op zoek naar een paar damestrainers of sportschoenen Asics ? Ontdek een ruime keuze aan sneakers: Gel-Lyte, Gel-Kayano, Nimbus, Gel-Quantum, en vele andere modellen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, verschillende maten en altijd voor de beste prijs.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Asicsvan hardloopschoenen tot lifestyle sneakers voor vrouwen

Het bedrijf Asics werd in 1949 in Kobe opgericht op Japon door een jonge schoenmaker Kihachiro Onitsuka. Hij begon met de productie en marketing van basketbalschoenenball. point Door de sport en de bewegingen van de atleten te analyseren, slaagde hij erin de eerste Onitsuka Tiger te creëren, die een echt succes werd. In 1951 droeg de winnaar van de Boston Marathon dit paar Tiger schoenen.

AsicsEen rijke geschiedenis om te cultiveren!

Asics De naam "Tiger" komt van het Latijnse "Anima Sana In Corpore Sana " wat betekent "Een gezonde geest in een gezond lichaam ". Het is op dit idee dat het merk zijn producten zal ontwikkelen en blijven ontwerpen. En zoals veel bedrijven in vrouwensportkleding uit die tijd, werd tegelijkertijd een lifestyle- en streetwearlijn gecreëerd.

AsicsDe missie van het merk: trendy damessneakers met een sportieve identiteit!

Of u nu op zoek bent naar een paar hardloopschoenen voor dames, een paar damestrainers voor fitness, lifestyle sneakers voor dames, een paar witte damestrainers, high top trainers of high top trainers, met of zonder veters ... Asics heeft het damesmodel voor u! De grote troef van het Japanse merk is ongetwijfeld zijn vermogen om te innoveren en nieuwe unieke technologieën te ontwikkelen voor de prestatiemodellen van het damesassortiment. Dames hardloopschoenen vanAsics zijn zeer comfortabel, en het is niet ongewoon om te zien dat dames hardloopschoenen van Asics worden gedragen voor meer stedelijk gebruik, in streetwear mode.

Modern schoeisel geïnspireerd op het archief van het bedrijfAsics

Met een groot archief van de geschiedenis van het Japanse merk kan het bedrijf het zich veroorloven daaruit te putten om damessneakers en zelfs damessportschoenen te produceren. De strategie vanAsics bestond erin zich in de damesloopsector te vestigen op het eerste adres premier, door innovatieve technologieën te ontwikkelen die specifiek zijn voor het merk, met name de GEL-technologie. Deze technologieën worden aangepast aan de sportkleding voor vrouwen om u een zeer merkbaar comfort te bieden voor uw ritmische dagen.

In dit idee vinden we de Asics Gel-Kayano, de Gel-Nimbus en de Metaride. Alle drie de modellen zijn uitgerust met de GEL-technologie vanAsics. Deze technologie bestaat uit het inbrengen van gel in de tussenzool van de damesschoen om de schokken bij lichamelijke activiteit te absorberen.

Voor de Asics trainers gericht op trail running zijn er drie damesmodellen voor deze sport, de Gel-Fujitrabuco, Gel-Sonoma en Gel-Venture. Ze profiteren uiteraard van de GEL-technologie in de tussenzool.

In de derde grote categorie damesschoenen vanAsics tenslotte vinden we de modellen die gemaakt zijn voor damestennis, de Court FF, Gel-Resolution, Solution Speed FF. Van deze drie modellen heeft er slechts één GEL-technologie, de andere twee hebben FF-technologie(Flyte Foam) waardoor de damestrainers Asics uitgerust zijn om een betere sprong te bieden met behulp van uw snelheid.

Damesschoenen Asics Gel-Quantum

Als we nu naar de catalogus van damessneakers van het Japanse merk kijken, vinden we enkele iconische modellen. Vaak geïnspireerd door hardlopen zoals de Gel-Quantum verkrijgbaar in 3 versies 90, 180 en 360 die overeenkomen met de dichtheid van GEL aanwezig in de zool om u meer comfort te garanderen.

Een ander iconisch model in deAsics damescatalogus is de Gel-Lyte, die rechtstreeks uit de jaren tachtig komt. Voorzien van twee technologieën vanAsics, de GEL in de hak van de schoen en de P-GEL technologie aan de voorkant van de schoen. Het is dus een hoogtechnologische damestrainer die het merk ons aanbiedt zonder iets aan stijl te verliezen. Het is ook de grootste reeks van het merk, gaande van de Gel-Lyte III tot de Gel-Lyte V in meer dan 10 jaar. Om ervoor te zorgen dat het model lang meegaat, heeft het merk warme kleuren voor de "winter"-modellen en flitsender kleuren voor de meer "zomer"-modellen. Ideaal om het hele jaar door te dragen voor een casual stijl.

De Gel-Kayano is te vinden in de damessneaker catalogus met drie variaties zoals de Gel-Quantum om je meer of minder GEL technologie in je zool te geven. Dit paar heeft ook een verleden en een ontwerp van vrouwen lopen, zullen ze perfect als vrouwen sportschoenen (cardio, fitness, Crossfit) zorgen voor een goed comfort en een goede ondersteuning zeer effectief te begeleiden. Maar deze technologie die gericht is op prestaties blijft zeer gewaardeerd door de eigenaars van deze paren om er zeer comfortabele sneakers van te maken.

Tot slot vinden we de Onitsuka Tiger, lage damesschoenen vanAsics. De Onitsuka serie zijn lage topschoenen die van mesh of leer gemaakt kunnen zijn. Het meest iconische model van deze serie is zonder twijfel de Mexico 66 canvas damestrainer, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren.

Alle modellen vanAsics voor vrouwen zijn verkrijgbaar op Made In Paradis tegen de beste prijs!