Dijhoge dameslaarzen Sloggi Basic+

Dijhoge dameslaarzen Sloggi Basic+
Beginnend op: € 30,24
De Sloggi Basic+ damesfietsbroek: absoluut comfort zonder compromissen. Discretie en perfectie voor jou, dames. Pssst... je zult er dol op zijn!
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 30,24
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dijhoge dameslaarzen Sloggi Basic+

De Sloggi Basic+ waders zijn een must-have voor de garderobe van elke moderne vrouw. Deze shorts van het gerenommeerde merk Sloggi bieden ongeëvenaard comfort en kwaliteit, zonder afbreuk te doen aan stijl.

De Sloggi Basic+ fietsbroeken voor dames zijn ontworpen om perfect bij het vrouwelijke figuur te passen. De zachte, rekbare stof omhelst je rondingen op een flatterende manier, terwijl de elastische tailleband optimale ondersteuning biedt zonder ooit strak aan te voelen. Of je nu onderweg bent of rust, deze shorts houden je de hele dag comfortabel.

Het merk Sloggi staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. De Sloggi Basic+ fietsbroek voor dames is daarop geen uitzondering. Deze shorts zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Je zult ze keer op keer kunnen dragen zonder dat ze hun vorm of zachtheid verliezen.

De Sloggi Basic+ fietsbroeken voor dames zijn ook zeer veelzijdig. Je kunt hem dragen tijdens het sporten, voor een wandeling door de stad of zelfs voor een ontspannen dagje thuis. Het eenvoudige, strakke ontwerp maakt het een allrounder, perfect voor elke gelegenheid.

Naast comfort en kwaliteit biedt de Sloggi Basic+ damesfietsbroek ook een tijdloze stijl. Met hun klassieke snit en elegante zwarte kleur passen ze zeker bij elke outfit. Ze kunnen gedragen worden onder een jurk of rok voor een strak, naadloos silhouet, of op zichzelf met een T-shirt voor een casual look.

Kortom, de Sloggi Basic+ damesshorts zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar comfort, kwaliteit en stijl. Met zijn bekende merknaam, flatterende pasvorm en veelzijdige ontwerp zal deze short je trouwe bondgenoot zijn voor elke gelegenheid. Voeg ze vandaag nog toe aan je ondergoedcollectie.

Extra informatie

Merk Sloggi
Fabrikant SKU 10007643-0003
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene