Katoenen damesbeha Triumph Elasti Cross

Katoenen damesbeha Triumph Elasti Cross

Beginnend op: € 48,39

€ 38,71

-20%
Ontdek het comfort en de elegantie van de Elasti Cross + Cotton collectie van Triumph, speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar delicatesse en verfijning.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 48,39

€ 38,71

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Katoenen damesbeha Triumph Elasti Cross

De Triumph Elasti Cross katoenen bh voor dames is de perfecte combinatie van comfort en elegantie. Ontworpen door het beroemde merk Triumph, is deze bh speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar optimale ondersteuning en een tijdloze stijl.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, is hij onvergelijkbaar zacht tegen de huid en voelt hij de hele dag comfortabel aan. De kruisvormige snit en brede bandjes bieden perfecte ondersteuning voor alle borsten, zelfs de meest royale.

Het elegante ontwerp van deze bh past zich aan alle lichaamsvormen aan en voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan elke outfit. Of het nu onder een strakke jurk of een casual t-shirt is, het is zeker discreet terwijl het je figuur verbetert.

Triumph is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze bh is daarop geen uitzondering. Hij is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en behoudt zijn vorm en kleur zelfs na herhaaldelijk wassen.

Deze bh is verkrijgbaar in verschillende maten voor elke vrouw en is onmisbaar in je garderobe. Je kunt hem elke dag dragen, of het nu voor een dag op het werk is of een speciale avond uit.

Kies voor de Triumph Elasti Cross katoenen bh voor dames en verwen jezelf met het comfort en de elegantie die je verdient. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Triumph om je mooi en comfortabel te voelen in je lingerie. Bestel de jouwe nu en voeg een vleugje stijl toe aan je outfit.

Extra informatie

Merk Triumph
Fabrikant SKU 10008400-00KF
Kleur teint
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene