Damesschoenen Toms Cara

Damesschoenen Toms Cara

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

-20%
Vind je stijl met Toms Cara damesloafers: comfortabel en trendy, de perfecte aanvulling op je outfit!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 121,00

€ 96,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesschoenen Toms Cara

Toms Cara damesmuiltjes zijn een elegante en comfortabele keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar veelzijdig schoeisel. Ontworpen door Toms, zijn deze mocassins gemaakt met kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd.

De klassieke, tijdloze stijl van deze loafers maakt ze een must-have voor elke gelegenheid. Of je ze nu draagt voor een dag op het werk, een avondje uit met vrienden of een wandeling door de stad, Toms Cara damesloafers bieden comfort en stijl in gelijke mate.

Deze mocassins zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn zowel flexibel als slijtvast. De rubberen zool zorgt voor een stevige grip zodat je veilig kunt lopen. Bovendien zijn ze dankzij het veterloze ontwerp gemakkelijk aan en uit te trekken, ideaal voor vrouwen die altijd onderweg zijn.

Als toegewijd merk streeft Toms ernaar om een positieve impact te hebben op de wereld. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, doneert het merkengage een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Door Toms Cara mocassins voor dames te kopen, koop je niet alleen een paar kwaliteitsschoenen, maar draag je ook bij aan een goed doel.

Deze mocassins zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn geschikt voor tous alle smaken en alle lichaamsvormen. Dus of je nu gaat voor het klassieke zwart of bruin, of liever een vleugje kleur hebt in rood of blauw, je vindt zeker het perfecte model voor jou.

Kortom, Toms Cara damesloafers combineren stijl, comfort en sociale betrokkenheid, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor alle vrouwen die geven om hun uiterlijk en de wereld om hen heen. Voeg ze nu toe aan je schoenencollectie en ontdek waarom zoveel vrouwen al vallen voor deze loafers van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020239-101
Kleur natuurlijk
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene