Plateau muiltjes met bloemenprint voor dames Toms Diana

Plateau muiltjes met bloemenprint voor dames Toms Diana

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

-20%
Verhoog je stijl met de Toms Diana dames plateauzolen met bloemenprint. Comfortabel en trendy, de perfecte aanvulling op je garderobe!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 95,79

€ 76,63

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Plateau muiltjes met bloemenprint voor dames Toms Diana

De Toms Diana plateauzolen met bloemenprint zijn een elegante keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van stijl en comfort. Ontworpen door Toms, zijn deze muiltjes een essentiële aanvulling op de garderobe van elke vrouw.

Gemaakt van hoogwaardige materialen voelen deze muiltjes zacht en comfortabel aan bij elke stap. Het platform met bloemenprint geeft deze schoenen een vrouwelijk tintje, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor casual of gekledere gelegenheden.

Het ontwerp van deze muiltjes is zowel modern als tijdloos, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor alle seizoenen. Of je ze nu draagt met een zomerjurkje of met jeans en een T-shirt, deze muiltjes zullen een vleugje chic toevoegen aan elke outfit.

Naast hun mooie uiterlijk zijn deze muiltjes ook ontworpen om optimaal comfort voor je voeten te bieden. Dankzij het lichtgewicht platform kun je ze gemakkelijk de hele dag dragen zonder je moe of ongemakkelijk te voelen. Bovendien staat het merk Toms bekend om zijn inzet voor het welzijn van de gemeenschap, wat betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je een goed doel steunt terwijl je deze muiltjes draagt.

Of je nu door de stad slentert of een strandwandeling maakt, de Toms Diana plateauzolen met bloemenprint zullen je trouwe metgezellen zijn. Dus waarom wachten? Voeg deze muiltjes vandaag nog toe aan je schoenencollectie en geniet van moeiteloze stijl en ultiem comfort.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020741-410
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene